Csapatépítés - ALBA Paintball

Csapatépítés

Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning. 

Ha Te egy sikeres vállalkozás felelős vezetője vagy, valószínű, hogy már szembesültél a következő helyzettel: bár a vállalkozásod a szakma legjobbjait tömöríti, mégis gyakran van olyan érzésed, hogy nem vagytok eléggé sikeresek, biztos vagy benne, hogy ennél sokkal sikeresebbek is lehetnének. Úgy érzed, hogy ennél sokkal többre lennétek képesek. Bizonyára foglalkoztat: Mi az oka ennek, és hogyan lehet a hatékonyságot fokozni? Sok minden megfordult már a fejedben: cseréld le az egész csapatot, esetleg menj át dolgozni egy más szakterületre? Hidd el, nem ez a megoldás.

Csapatépítés

Milyen hasznot hoz a csapatépítés, egy csapatépítö tréning?

Egy csapatot lecserélni, vagy más munkaterületen kezdőként indulni? Nem ez a megoldás! Ez csak felesleges pénzkidobás lenne, amelynek nincs kézzelfogható haszna, csak késlelteti az igazi megoldást. A megoldás Benned, Bennetek van! Csak azt kell megtanulni, hogyan is lehet hasznosítani az egyénben – tehát a Benned és Bennetek – meglévő képességeket. A megoldás abban rejlik, hogy a Te kiváló munkatársaid tudnak-e professzionális módon team munkát végezni? Az üzleti életben, a szakmai munkában az egyik legfontosabb kérdés az emberekkel való bánásmód. A siker a legtöbb esetben azon múlik, hogy képesek vagyunk-e megnyerni az embereket a saját elképzeléseinknek. Egy jó csapatban a kiégés (burnout) lehetősége a minimális szintre csökkenthető, köszönhetően az egymásra figyelésnek, a jó emberi kapcsolatoknak. Kutatások azt bizonyítják, hogy az egyén mérhető eredményeinek mindössze 15%-a írható a technikai tudás javára, és mintegy 85 % az emberi érintkezés technikájában mutatott ügyességének köszönhető.

Mi a csapatépítés, a csapatépítö tréning célja?

csapatépítés, csapatépítő tréning célja, hogy segítsen felfedezni, kifejleszteni és hasznosítani a Te munkatársaidnak az alvó és kihasználatlan képességeit, amelyek a továbbiakban segíteni fogják a csapatotokat a rejtett lehetőségek feltárásában. A csapatépítő tréning során azok a munkatársi viszonyok erősödnek, amelyek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához. A csapatépítő csoport munka azokat a tulajdonságokat fejleszti, amelyek elengedhetetlenek a sikeres üzleti vállalkozásához és a kiegyensúlyozott életviteléhez:

 • önismeret
 • emberismeret
 • magabiztosság
 • optimizmus
 • felelősség- és kockázatvállalás
 • függetlenség
 • önzetlenség
 • teherbírás
 • tolerancia
 • becsvágy
 • beleérző képesség

Mit tud nyújtani az ALBA Paintball csapatépítésként?

Nálunk csapatépítéshez a 10 hektáros területünkön elsősorban Paintball / Lézerharc / Airsoft játékok szervezését tudjuk bármikor biztosítani. Vállaljuk továbbá Outdoortréningek szervezését komplett ajánlattal, vagy akár egyéni igények szerint is. Tréning szervező cégek részére a területet és az eszközeinket akár bérbe is tudjuk adni! Tréningekhez ajánlani tudjuk a technikai eszközeinket:

… ami meg nincs azt beszerezzük!

Bográcsozás / fözés

A helyszínen van lehetőség bográcsozásra is, amihez előzetes megbeszélés alapján akár mindent tudunk biztosítani. Éhes hasak kivételével :)

Szállás

Ha még nincs szállás…..segítünk ebben is! Igényfelmérés alapján ajánljuk szállásadó partnereinknek, ahonnan eddig mindenki elégedetten ment haza! Nálunk nincs lehetetlen…..csak fel nem fedett kívánság!

Kövess minket

Partnereink