Paintball - ALBA Paintball

Paintball

Mi is az a paintball?

A XXI. század természetben űzhető stratégiai játéka, ahol két csapat az egymás elleni harcban különböző feladatokat old meg. Az egykori számháború és a paintball között az a különbség, hogy a számok leolvasása helyett a résztvevők festékgolyókkal próbálják az ellenfelet megjelölni és kiejteni a játékból. A paintball csapatjáték. A jó reflexek mellet fontos a taktikai érzék, a jó helyzetfelismerés. A „magányos harcos” egyedül teljesen esélytelen egy jól összeszokott csapattal szemben. A csaták során a csapatszellem, s egy jól kidolgozott taktika sokszor eldöntheti a küzdelem kimenetelét. De természetesen a játék sokszor megköveteli az embertől az egyéni döntéseket, akciókat s ezek helyessége pillanatok alatt kiderül.

ALBA Paintball

Milyen élményt nyújthat a paintball?

„Átélheted az akciófilmek hőseinek küzdelmét, amikor az életedért harcolsz, vagy feláldozod magad a többiekért. Megtapasztalhatod milyen érzés küzdeni a vadonban, miközben golyók süvítenek a füled mellett, a fegyverropogást elnyomja a torkodban lévő szívdobogás hangja, és a lélegzetvételed is árulkodó zajnak tűnik. Ujjad a ravaszon, lövésre készen, bármikor eltalálhatnak. Nem tudod, hogy a következő pillanatban az ellenséggel vagy a saját csapattársaddal nézel-e majd farkasszemet. A közös cél elérése érdekében könnyen kerülhetsz csapdába, kilátástalannak tűnő helyzetbe. Szeretnél láthatatlanná válni, tudni, hogy a csapattársaidra maximálisan számíthatsz. Ha igazán beleéled magad, az adrenalin szinted hirtelen megugrásai olyan izgalmakat okoznak, amit igazán csak az extrém sportokban lehet megtapasztalni.” Lehet kikapcsolódásképpen játszani, de csapatépítés szempontjából is új dimenziókat nyit meg számunkra.

Hogyan jelentkezz játékra?

Az oldalunkon található elérhetőségek valamelyikén jelentkezel, és egyeztetsz velünk az általad választott időpontra, amikor is megtudod van-e szabad kapacitásunk arra a napra. Ezek után fogod magad felülsz a buszra, vonatra, kerékpárra, beülsz a kocsiba vagy valamilyen közlekedési eszközre és a célállomáson leszállva felkötöd a gatyádat.

Amit feltétlenül hozz magaddal

Az összes cimborád, aki harca fogható állapotot mutat, valamint kesztyű, sapka, kényelmes surranó, és a jókedved. Amit a szervezők biztosítanak:

  • Védőruházat
  • Védőmaszk
  • Marker
  • Játékirányítás, és
  • Nagyfokú adrenalin!!!

Játék elött, közben és után

A szervezők készségesen válaszolnak minden kérdésedre, bemutatják a felszerelések hatékony és biztonságos használatát, megismertetik veletek a markerek működését, kérésre biztosítják a játéktér játék előtti körbejárását, valamint az éles küzdelem alatt további hasznos segítséget nyújtanak, mint pl. védőfelszerelések tisztítása, golyó utántöltés, egy kis frissítő, miegyéb.

A játékidő átlagban 20-30 percig szokott tartani, míg egy csata lezajlik, azonban kölcsönös megbeszélés alapján az idő mérsékelhető illetve kibővíthető. A játék a játékirányító jelzéseit követve, általában hangjelzés keretében (duda, üvöltés, stb) veszi kezdetét a „leszámolás”. A ruhára került paintball lőszer miatt nem kell aggódni, ugyanis az sima ételfesték, mely a mosásban nyomtalanul eltűnik.

További olvasmányok

Kövess minket

Partnereink