Megújult a weblapunk! - ALBA Paintball

Megújult a weblapunk!

Közel 4,5 évvel ezelőtt készítettük el első weblapunkat az akkori technológiáknak illetve webes elvárásoknak megfelelően. Azonban a technológia nem áll meg, ez az iparág is rohamosan fejlődik, szinte naponta jönnek ki újabb és újabb fejlesztések. Az is csak az elmúlt pár évben lett divat, hogy magának a felhasználónak kell arra törekednie, hogy az ismertebb keresőmotorok az egyes kulcsszavakra az Ő oldalát jelenítsék meg a találatok első oldalán. Fel kellett vennünk hát a lépést újra, így megreformáltuk weblapunkat, amely minden tekintetben szebb, jobb és okosabb lett!

ALBA Paintball Weblap

Az eddig használt Joomla rendszert lecseréltük a sokkal egyszerűbben kezelhető WordPress motorra, amivel egyszerűbben és elegánsabban tudunk tartalmakat készíteni. Ezek a létrehozott tartalmak természetesen keresőbarát módon lettek és lesznek elkészítve, illetve könnyen és egyszerűen lehessen ezeket megosztani a a jól ismert közösségi hálózatok között.

Figyelembe vettük azt a tényt is, hogy ma már nem csak asztali számítógépről és laptopról lehet elérni a világhálót. A hazai mobilszolgáltatók statisztikái szerint a jelenlegi mobiltelefon értékesítések közel 80%-a okostelefonokat tartalmaz illetve az Apple iPad 2010-es megjelenésével robbanásszerűen tört be a piacra a táblagépek világa is. Ezek mind mind olyan internet képes eszközök amelyeket naponta többször is használunk, többször is látogatjuk vele az Internet kifürkészhetetlen sarkait.

Így tehát gondoltunk az ilyen emberekre is és weblapunkat már a kezdetektől úgy készítettük el, hogy annak minden egyes tartalma változatlan élménnyel legyen olvasható és böngészhető a különféle internetképes eszközökön is, mint az okostelefonok, PDA-k, tabletek, netbookok, laptopok és persze a klasszikus asztali számítógépek egyaránt.

A bejegyzéseinkhez ezentúl mindenki egyszerűen hozzá tud szólni, mindenféle bonyolult regisztráció nélkül, amelyhez használhatjátok már meglévő Facebook, Twitter vagy Gmail fiókotokat is.

Az eddig is elérhető tartalmainkat frissítettük, aktualizáltuk illetve galériánkba is friss képeket töltöttünk fel. Sok elévült tartalmat azonban megszüntettünk, így előfordulhat, hogy egy másik oldalról követett hivatkozás már nem lesz elérhető.

Ha Te is észreveszel ilyet, illetve számodra egy olyan fontos oldalt keresel, ami már nem elérhető, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az email címen, hogy tudjunk ebben segíteni: info@albapaintball.hu

Reméljük, hogy mindenkinek tetszik az új weblapunk, amit igyekeztünk minél modernebbé és felhasználó barátabbá tenni.
Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Kövess minket

Partnereink