Lézerharc - ALBA Paintball

Lézerharc

Mi az a Lézerharc?

A Lézerharc egy olyan lézerfegyveres csapatépítő akciójáték, amely a paintballal ellentétben nem fájdalmas, viszont annál sokkalta látványosabb, jobban igénybe veszi a reflexeket és jelentős testmozgással is jár. A játékban két csapat méri össze ügyességét egymással egy erre speciálisan kialakított pályán. A küzdelem végén számítógépes kiértékelést, ún. “lőlapot” kapunk amiből kiderül, hogy melyik csapat nyert, a csapaton belül ki lett az első, a második, stb…, melyik játékos milyen százalékkal lőtt és kit talált el. Ezek ismeretében mód nyílik mind csapat, mind az egyéni teljesítmény megállapítására.

Milyen a pálya?

A Lézerharcot az ALBA Paintball pettendi pályáján (Fejér megye) rendezzük, ahol különböző felépítésű és méretű épületekben, kisebb-nagyobb ligetes/erdős részeken, illetve speed paintball pályán is tudtok játszani! Lézerharc

Miért érdemes kipróbálni?

  • Mert nem fáj, nem kell nehéz és kényelmetlen felszereléseket hordani mint paintballnál a maszkot!
  • Bármikor lehet játszani, télen-nyáron, nappal vagy éjszaka!
  • A hűvősebb időkben jó kis forraltbor mellett is lehet játszani ami megadja a játék alaphangulatát!
  • Nincs életkorhoz kötve! Gyerekek, felnőttek és idősek is egyaránt játszhatják!
  • Nem jár semmilyen káros hatással sem az egészségre, sem a környezetre!

Lézerharc

Mennyibe kerül?

A lézerharc 3 órára 6.000 Ft / fő és legkevesebb 10 fő bejelentkezése szükséges! Hosszabb időre, vagy nagyobb létszám esetén kérd egyedi ajánlatunkat emailben: info@albapaintball.hu vagy hívj minket a +36-70/418-2628-es telefonszámon!

Kövess minket

Partnereink